Living

De Amersfoortse Millennial

De werkvloer voor de Amersfoortse Millennial

Op het moment ben ik vierdejaars International Lifestyle Studente waar ik dus wordt opgeleid tot trendwatcher en concept ontwikkelaar. Eenmaal aangekomen in mijn afstudeerperiode heb ik gekozen mijn scriptie te schrijven over ‘de werkvloer voor de Amersfoortse Millennial’. De Amersfoortse Millennial woont en/of werkt in Amersfoort én is geboren tussen 1980 en 2000. Het doel is een concept te ontwikkelen voor de business sector van Amersfoort waarmee de behoeften van organisaties in verbinding komen te staan met de behoefte van de Millennials naar flexibiliteit in de leefomgeving (de woon-, werk- en leefomgeving).

Amersfoort nóg mooier maken

Vanuit liefde voor de stad en een hechte verbinding met de doelgroep ga ik via deze weg Amersfoort nog mooier maken. We zijn het middelpunt van Nederland, hebben een prachtig historische binnenstad, hebben op het gebied van cultuur en creativiteit een boel te bieden en kennen ook veel mogelijkheden tot contact met andere (steden). Toch mist er op het gebied van werk nog iets
en dan met name voor de young professionals en de aansluiting hiervan met de arbeidsmarkt.

Werk geluk

Het maken van een oprechte connectie met de Millennial is ontzettend belangrijk. Deze groep omarmt verandering en focust op het positieve. Merendeel ziet zijn positie op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst, positief in wanneer zij iets doen waarbij zij zich zowel professioneel als privé kunnen ontwikkelen. Iedereen is op zoek naar geluk, maar met name de Millennial heeft hier zijn levensdoel van gemaakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s